Chocoladeprinses

 3.49

“Chocoladeprinses” is een van de verhalen uit Suriname.

Categorie:

Beschrijving

‘Dag, chocoladeprinses.’
Safiye stopt abrupt in haar beweging. De hese stem bezorgt haar nog steeds de rillingen over haar hele lijf. Niet van angst, maar van begeerte.

Safiye is jong, ambitieus en leeft haar beste leven in Amsterdam. Haar studies heeft ze met gemak doorlopen en ze staat aan het begin van een flitsende carrière. Haar droombaan. Maar dan zit op een dag haar verleden in haar kantoor. Niet alleen haar emoties nemen de overhand, er komen zaken aan het licht waarvan ze geen idee heeft. Gebeurtenissen in Nederland, Curaçao en Suriname nemen Safiye mee in flashbacks naar het verleden en bepalen uiteindelijk haar toekomst. Ze leert in rap tempo dat niets is wat het lijkt en dat de persoon waar je het beste op kunt vertrouwen toch vooral jezelf is.

Ontdek samen met Safiye de geheimen, die voor haar verborgen zijn gehouden, in dit vlot geschreven verhaal waarin het een na het andere geheim aan de oppervlakte komt.

Auteur: Ruth L. Sinkeler
Covercredits: Ralph Bunschoten

Extra informatie

Auteur

Ruth L. Sinkeler

ISBN

978-94-6464-025-0

Jaar van uitgave

2022

Beoordelingen

 1. Leonie Soudain

  Prachtige roman.
  Leest maakelijk en is spannend

 2. Martine

  Vanaf het begin werd ik gepakt door het verhaal. Ruth heeft een levendige manier van schrijven waardoor ik mij direct in kon leven in de situaties. Een boek dat ik bijna in een keer uitlas. Lichte thriller die relaties onder de loupe neemt. Psychologisch uitdagend en met licht erotische getinte delen. Plot verraste mij. Absolute aanrader om te lezen van deze debuterende schrijfster.

 3. Sonya Dias

  Wat een mooi en spannend verhaal. Geschreven met een flinke dosis humor en een vleugje erotiek. De verschillende verhaallijnen en de flashbacks maken het verhaal boeiend en de beeldende beschrijvingen van de hoofdpersonen en de omgeving zorgen ervoor dat ik werd meegezogen in het verhaal. Kortom zo goed geschreven dat ik het in 1x uitlas. Dit vraagt om een vervolg…

 4. Richard

  Lezen aan een stuk door doe ik nooit. Dit verhaal pakte mij. Geschreven vanuit verschillende personages was het af en toe opletten. De erotische spanningen waren prikkelend. Ik heb het met plezier gelezen. Ook de sfeer van Suriname vond ik leuk om mee te krijgen. Nodigt uit om te bezoeken.

 5. Richard

  Lezen aan een stuk door doe ik nooit. Dit verhaal pakte mij. Geschreven vanuit verschillende personages was het af en toe opletten. De erotische spanningen waren prikkelend. Ik heb het met plezier gelezen. Ook de sfeer van Suriname vond ik leuk om mee te krijgen. Nodigt uit om te bezoeken.

 6. Joyce van Holt

  Goed boek. Het verhaal is vanaf het begin pakkend en ik kon mij inleven in de hoofdpersoon. Humor, intriges en spanning wisselen elkaar af. Soms even verwarrend bij de afwisseling van situatie en het verhaal vanuit de personages, maar de draad is makkelijk weer op te pakken. Mooie twist aan het einde.

 7. Jan

  Ruth heeft voor haar debuut een prachtige, spannende en sexy roman geschreven, die ik met veel plezier heb gelezen….dit smaakt naar meer….ik kan bijna niet wachten op haar tweede boek!

 8. Jan

  Puur genieten van de vlotte stijl van schrijven, spannend en sexy…. smaakt naar meer Ruth!

 9. Ewold

  Geweldig boek. In 1x uitgelezen. Met passie voor Suriname geschreven. Kan niet anders, de auteur kennende. Xxx

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

To top
Loading...