Op drift

 2.99

Categorieën: ,

Beschrijving

Terence & Tilly – sterke verhalen
OP DRIFT

Er spoelt een reddingssloep aan bij Gully Point Grove in Rockport. Vanwege de naam die het vaartuig draagt, wordt Agente Megan Tilly op de zaak gezet. Tijdens haar onderzoek ontmoet ze de overenthousiaste journalist Terence Sinclair waar het niet direct mee klikt. Echter, de twee gaan samen op onderzoek uit en komen zo achter het geheim van de mysterieuze reddingsboot die een wel zeer opvallende naam draagt.

Auteur: Silvia van Gimst
Covercredits: The Golden Delicious, Marit Meijer

Extra informatie

Auteur

Silvia van Gimst

ISBN

978-94-93266-22-3

Jaar van uitgave

2021

Beoordelingen

 1. wendy koedoot

  Dit is het eerst korte verhaal van auteur Silvia van Gimst over Megan Tilly, een agente en journalist Terence Sinclair.

  Als Megan een opdracht van haar baas doorkrijgt, denkt ze eerst dat het weer een waardeloze opdracht is om haar bezig te houden. …een sloep die op de klippen is gelopen is niet echt iets waar ze warm van wordt . Ze gaat er met tegenzin heen. En ze lijkt gelijk te krijgen als ze ziet dat er ook een journalist bij is .. Terence krijgt haar zover dat ze toch gaat kijken op de mysterieuze sloep. Wat ze daar meemaken , is geen grap…maar hoe kan dit ?
  Ze zijn vastberaden om het mysterie te ontrafelen en dit te rapporteren.

  Megan is een jonge agente die vaak van dit soort klussen krijgt, je merkt aan haar reactie dat ze het in de hoop ooit promotie te kunnen maken.

  Terrence is een journalist die altijd uit is op het laatste nieuws .

  Je leert de personages Megan en Terrence goed genoeg kennen om je in hen te kunnen inleven. Je voelt de spanning die zij ook meemaken.

  Het is een kort verhaal maar er zit veel vaart en spanning in. Het is niet echt een thriller maar meer een suspense verhaal. Je leest het zo weg. Je wil de hele tijd weten wat er nou aan de hand is . Als je dat uiteindelijk weet, klopt het plaatje precies. Het is een passend eind.

  4 sterren

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

To top
Loading...