Ilona Wachters | Het lijk in de bibliotheek, deel 1

 4.99

Categorieën: ,

Beschrijving

Ilona Wachters komt net thuis van een bezoek aan eetcafé ’t Pleintje’, waarvan haar vriend Ramon eigenaar is. Vanwege een alarmmelding moet ze terug naar de bibliotheek in het plaatsje Sonsveld, waar zij werkt als bibliothecaris. In het pand vindt zij het lichaam van een gewaardeerde arts. Ilona, fan van thrillers en series als Murder she wrote, gaat op eigen houtje op onderzoek uit naar wat er kan zijn gebeurd. Haar verdenkingen gaan uit naar Benjamin, lid van de dubieuze Steenwijk-familie. Alex van den Burg, de rechercheur die de zaak onderzoekt, waarschuwt haar zich er niet in te mengen.

Toch blijven de verdachte omstandigheden Ilona bezighouden, zeker wanneer de weduwe een geheimzinnig briefje krijgt met de vraag hoe goed ze haar man eigenlijk kende. Ze bijt zich als een echte miss Marple vast in haar eigen onderzoek.

Uiteindelijk komen vriendschappen onder druk te staan wanneer ze tot pijnlijke conclusies komt.

‘Het lijk in de bibliotheek’ is het eerste deel in de Ilona Wachters serie waarin Ilona de toedracht van misdrijven of de waarheid achter mysteries op haar eigen wijze boven water haalt.

 

Auteur: Miriam Lucia
Covercredits: Ralph Bunschoten

Extra informatie

Auteur

Miriam Lucia

ISBN

978-94-6464-03-66

Jaar van uitgave

2022

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ilona Wachters | Het lijk in de bibliotheek, deel 1” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

To top
Loading...