Madame Clumsy, een kat in ’t nauw | Luisterboek

 5.99

Luisterboek | Madame Clumsey
Categorieën: , ,

Beschrijving

“Naderhand kon ze precies zeggen waar en wanneer het tot haar doordrong dat haar vermoeden van een misdrijf juist bleek: een plein in hartje Florence, waar de wijzers van de torenklok naar kwart voor vijf in de middag kropen.”

Mei 1987. De onhandige maar opmerkzame politieschoolverlater Regina Klumson heeft het zich anders voorgesteld, dit snoepreisje met het softwarebedrijf van haar dominante echtgenoot Bart.
Wanneer het gezelschap vóór de presentatie van een nieuw alarmsysteem uit het museum in kwestie verdwijnt, komt Regina’s onalledaagse speurderstalent boven. Is een kunstroversbende getipt over de code waarmee het systeem wordt uitgeschakeld?
Een maffiososnoeshaan, een sinistere suppoost, een minibus en een cryptisch kladje leiden haar langzaam maar zeker in de goede richting. En passant brengt een begeerlijke gentleman-schurk haar liefde voor Bart stevig aan het wankelen.

“Verliefdheid is het enige sprookje dat eindigt met ‘Er was eens …’ Regina schrok op. Uit de mond van haar moeder had deze tegelverzuchting aldoor luchtig geklonken. De bittere ondertoon kwam vanuit haarzelf. Nee, niet bitter. Waarschuwend. Opeens besefte ze waar dit onderonsje naartoe ging.”

In deze feelgoodthriller geen bloederige taferelen, maar voeren humor en romantiek de boventoon. Een novelle waarin onzekerheid ombuigt naar zelfontplooiing, misdaad niet schijnt te lonen en moed en loyaliteit tot antwoorden leiden. En een kat genaamd Bella die op het juiste moment voor een allesbepalende wending zorgt.

AUTEUR: Ineke van Stempvoort
COVERCREDITS: Jen Minkman

Extra informatie

Jaar van uitgave

2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Madame Clumsy, een kat in ’t nauw | Luisterboek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

To top
Loading...